fbpx

Гендиректором калуського "Карпатнафтохіму" став Іван Підсадюк

Суспільство 16:18, 16.12, 2017

На цю посаду Івана Підсадюка було призначено з 9 грудня згідно з протоколом №70 від 8 грудня позачергових Загальних зборів Учасників ТзОВ "КАРПАТНАФТОХІМ".

До призначення Іван Підсадюк займав посаду першого заступника генерального директора – головного інженера, повідомляє корпоративна газета Нафтохімік

Довідка:

На калуському хімічному комплексі Іван Михайлович загалом пропрацював 37 років. 

Іван Підсадюк народився у 1958 році. Після закінчення 8 класів середньої школи №3 м. Калуша поступив на навчання в Калуський хіміко-технологічний технікум. Згодом близько року працював слюсарем Рівненського ВО "АЗОТ". Потім була служба в армії, а після звільнення в запас у 1980 році трудова діяльність і життя Івана Михайловича були тісно пов’язані з Калуським хімічним комплексом.

Розпочав він свою трудову біографію ще тоді на ВО "Хлорвініл" із посади машиніста компресорних установок цеху з виробництва рідкого хлору. Але вже через два роки молодого і перспективного спеціаліста призначили майстром цеху двоокису кремнію аеросилу. У цей період Іван Підсадюк вступив до Івано-Франківського інституту нафти і газу, який успішно закінчив у 1987 році. Цього ж року його призначили начальником цеху двоокису кремнію аеросилу. На цій посаді він у цілому пропрацював більш як п’ять років.

У 1992 році Івана Підсадюка призначили головним інженером заводу каустичної соди і хлору ("Діанат") концерну "Оріана". 

Зі створенням на базі нафтохімічних виробництв ВАТ "Оріана" спільно з ВАТ "ЛУКОЙЛ" спочатку товариства "ЛУКОР", а в 2006 році і "КАРПАТНАФТОХІМ" Іван Підсадюк працював заступником начальника з технічних питань виробництва хлору і каустичної соди.

Починаючи з 2006 року Підсадюк керував будівництвом установки з виробництва хлору і каустичної соди. Спорудження фактично нового заводу за ліцензією німецької фірми "УДЕ" тривало чотири роки. 

Після введення в дію нової установки Іван Михайлович став спочатку заступником начальника виробництва хлорвінілу і каустичної соди, а в 2012 році – його начальником.

Вже через кілька місяців Івана Підсадюка було призначено заступником генерального директора ТОВ "КАРПАТНАФТОХІМ", а через деякий час – першим заступником генерального директора – головним інженером Калуського нафтохімічного комплексу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: