fbpx

Генерал Анатолій Француз став довіреною особою проросійського кандидата в президенти Мураєва

Політика 10:01, 10.02, 2019

Колишній начальник УМВС в Івано-Франківській області, генерал-лейтенант міліції у відставці, Герой України Анатолій Француз став довіреною особою кандидата в Президенти України, екс-регіонала Євгенія Мураєва.

Про це керівник нової партії "Наші" Євгеній Мураєв повідомив на своїй сторінці у мережі. 

"Моєю довіреною особою на виборах став генерал Анатолій Француз, перший в історії незалежності працівник міліції, який отримав звання Героя України. У 2002 році він особисто знешкодив трьох злочинців, які пограбували банк у Німеччині, тікали через Польщу і заїхали в Україну на машині з заручницею. Після того, як Анатолій Йосипович взявся за переговори, злочинці здалиси і дівчину звільнили. Жива легенда, таких людей більше не роблять", – написав Мураєв.

1

На сайті ЦВК офіційно довірена особа кандидата в президенти Мураєва Анатолій Француз зареєстрований із посвідченням №ДО-115

2

Довідково. Анатолій Француз – генерал МВС у відставці. З листопада 1994-го по травень 2000 року працював на посаді начальника УМВС в Івано-Франківській області, був депутатом Івано-Франківської обласної ради, а також головою постійної комісії облради з прав людини, законності, правопорядку (з 1998).

Євгеній Мураєв – народний депутат України VII і VIII скликань. Член комітету ВРУ з питань податкової та митної політики від Опозиційного блоку (раніше – Партія регіонів). З червня 2016 – позафракційний. Колишній голова політради проросійської партії "За життя". 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: