fbpx

Генпрокуратура покращить свій сайт за шість мільйонів гривень

Економіка 19:40, 22.12, 2014

Генеральна прокуратура України 17 грудня уклала угоди на надання послуг щодо програмного забезпечення. Загальна вартість угод складає 5,92 млн гривень.

Підрядників обрано за переговорною процедурою закупівлі з посиланням на їх авторські права, пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Так, 2,90 млн гривень коштуватиме супроводження та функціональне розширення автоматизованої системи "Кадри" Генпрокуратури. Виконуватиме роботи ТОВ "МККУ-Мережі". Власниками фірми є Віктор Волохов і Георгій Руденко. Раніше до складу засновників також входили Юрій Бєлов і Микола Рябчун.

Ще 2,10 млн гривень піде на підтримку та розширення веб-порталу генпрокуратури, яке виконає ПАТ "Фінпорт Текнолоджіс Інк.".

Акціонерами "Фінпорт Текнолоджіс Інк." є Зіновій Козицький 42,7%, відомий львівський бізнесмен у сфері натогазовидобутку ("Укрнафтогазінвест"), вихідці з Донецька – Ольга Петренко 18% і Юрій Петренко 24,8%.

Ще 0,92 млн гривень заплатять за розвиток та розширення функціоналу в ЄССА – Єдиної системи статистики та аналізу роботи органів прокуратури України. Підрядником є ТОВ "Летограф ІТ Консалтинг і Послуги Україна". Власниками фірми є Гліб Лукін, свого часу громадянин Росії, а також болгарська компанія "Нікеа Топ 906".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: