fbpx

Генсек НАТО розповів про новий стиль війни від Росії та про допомогу Україні

Політика 08:06, 09.06, 2014

Генсек НАТО Андерс Фоґ Расмуссен назвав примарним той уявний світ, в якому досі живуть його співрозмовники з Москви, та розповів про розробку масштабного плану допомоги Україні в обороні, яку мають завершити найближчим часом.

Про це він сказав одразу після перемов із росіянами в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.Тиждень.

Расмуссен зазначив, що не знає про найближчі плани Росії, але зауважив, що вона проводить набагато більш самовпевнену політику, ніж раніше.

"Вона дуже чітко продемонструвала це своєю агресією проти України і значним збільшенням військової присутності на українських кордонах. І, на жаль, я думаю, ми будемо спостерігати таку "самовпевнену" російську політику ще досить тривалий час", – заявив генсек НАТО.

Говорячи про агресію Росії, він зауважив, що Росія запровадила "новий стиль війни": "Вони відправляють своїх військових без шевронів, "зелених чоловічків", і це поєднується зі складною інформаційною або "дезінформаційною" кампанію. Це новий стиль війни, з якою нам доведеться мати справу. І ми почали готуватися до того, щоби поліпшити нашу здатність відбивати такі приховані атаки".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: