fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Геращенко з портретом франківського героя Романа Гурика протестував проти виступу Льовочкіна на міжнародному форумі

Геращенко з портретом франківського героя Романа Гурика протестував проти виступу Льовочкіна на міжнародному форумі

Політика 00:25, 13.09, 2015

Колишній глава Андміністрації Президента Януковича Сергій Льовочкін на міжнародному форумі "YES" виступав від "Опозиційного блоку".

Під час протестного флешмобу решти української делегації з портретами Героїв Небесної Сотні в руках Льовочкін намагався використати це на свою користь – закликав присутніх до хвилини мовчання. Історію лицемірства соратника Януковича на міжнароднлому Форумі розповів у соцмережі Фейсбук нардеп Антон Геращенко. Він тримав у руках портет полеглого на Майдані іванофранківця Романа Гурика

1

Всі спроби Льовочкіна виправдатися, що він подав у відставку вранці 30 листопада після побиття учасників Студентського майдану, на думку Геращенка, лицемірні і беззмістовні.

Так само, як Андрій Клюєв, пише нардеп, намагався бути любимою дружиною Януковича, використовуючи силовий сценарій на Майдані, так само Сергій Льовочкін добивався цієї мети, але в інший спосіб – хитрістю. Методи різні, але зміст і наміри одні й ті ж самі  зберегти владу Януковича і збільшити свій вплив при ньому. 

"Той факт, що Льовочкін та інші члени одіозної команди Януковича до цього часу не притягнуті до відповідальності, кожний за свої вчинки,  це ганьба української влади, яка досі не спроможна показати суспільству, що в Україні всі рівні перед Законом,  наголосив Антон Геращенко.  І чим далі ми, влада, будемо робити вигляд, що нічого не відбувається, тим страшнішою може бути розв'язка…"

2

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: