fbpx

Глава Нацполіції не бачить криміналу у концерті групи "Хамерман знищує віруси" у Франківську, – нардеп

Суспільство 17:18, 16.06, 2018

Керівник Нацполіції Сергій Князєв пообіцяв, що буде закрито кримінальне провадження, відкрите після концерту "ХЗВ", на якому соліст групи Володимир Пахолюк вийшов на сцену лише у шкарпетці на члені.

Про це написав Фейсбуці народний депутат Борислав Береза.

"Тільки що поспілкувався з головою Нацполіціі України Сергієм Князєвим. З'ясувалося, що він був не в курсі історії з "Хамерман знищує віруси". Тому що вся увага керівництва Нацполіціі сфокусовано зараз на боротьбі з криміналом і на дотриманні порядку при проведенні цивільних масових акцій по країні. Відповідь така: криміналу не буде. Закриють все. Там немає порушення закону. З усім іншим розберуться", – повідомив Береза.

Як писав КУРС, гурт "Хамерман Знищує Віруси" з китайським хором "Дін-Дон" 14 червня дали концерт на локації фестивалю Porto Franko у Палаці Потоцьких. Івент був закритою подією із обмеженням по віку 21+. Виконавці вийшли на сцену фактично роздягнуті, заледве прикривши статеві органи. У мережі спалахнув скандал, який швидко підхопили керівники міста – міський голова Руслан Марцінків і секретарка міської ради Оксана СавчукВони звинуватили артистів у порушенні норм моралі і замаху на християнські цінностиі. Марцінків пообіцяв, що місце концерту освятять.

Відтак стало відомо, що концерт обернувся кримінальним провадженням, розпочатим за ст. 296 ч. 2 ККУ (хуліганство).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: