fbpx

Не біймося, зло вже переможене, – у Крихівцях Блаженніший Святослав звернувся до українців із закликом творити добро

Суспільство 15:45, 22.12, 2017

У селі Крихівці Івано-Франківської міськради Глава УГКЦ провів Архієрейську Літургію, освятив ікону та благословив наріжний камінь під будівництво парафіяльного дитсадка "Ковчег".

Як писав КУРС, після літургії Блаженніший подякував міському голові Івано-Франківська Руслану Марцінківу за духовно-патріотичну позицію і вручив йому та сільському голові Крихівців подяки. 

Також Владика благословив наріжний камінь під будівництво дитячого садочка "Ковчег" та освятив ікону-мозаїку Фатімської Богородиці. Громада села подякувала Патріарху за візит та заспівала йому "Многая літа". Святослав з громадою зробив спільне фото та побажав людям завжди творити добро. Волонтери Мальтійської Служби Допомоги пригощали парафіян біля церкви гарячим борщем. 

Згодом в коментарі журналістам Владика заявив, що в Україні найбільше зло зараз – це війна на Сході, але зло буде переможене. 

"Це прохання Богородиці щодо співпраці нашої в перемозі над злом дійшло до кожної навіть найменшої парафії, до кожного серця наших людей. Тому я сьогодні приїхав сюди, щоб у такій маленькій парафії, що до неї належать 200 людей, завершити цей рік і з тим закликом звернутись до нашого народу. Не біймося, зло вже переможене!" – сказав Блаженніший Святослав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: