fbpx

Глава УГКЦ закликав українців не боятися захищати свою державу

Суспільство 08:45, 04.08, 2014

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук закликав українців не боятися йти служити до Збройних сил України та з вірою захищати кордони своєї держави. Про це він заявив на брифінгу в Івано-Франківську.

"Просимо українців не боятися захищати свою країну. Ця часткова мобілізація була сприйнята по-різному, але ми мусимо обороняти нашу державу, бо за нас її більше ніхто не захистить", – зазначив Блаженніший Святослав, повідомляє прес-служба ОДА.

Глава УГКЦ розповів, що в цей нелегкий для країни час духовенство забов’язане знаходитись разом з військом, щоб підтримувати моральний дух солдатів.

"Ми хочемо, щоб наше духовенство було разом з військом. Кожна єпархія нашої церкви має хороше число священнослужителів, які майже по місяцю є з нашими військовими. Вони також ризикують життям, щоб духовно підтримувати бійців, – говорить Блаженніший та додає: – Слово, яке нині несе церква, – це слово надії, що Господь з нами. Сила Божа здатна згасити будь-які конфлікти та протистояння. Той народ, який надіється на Бога, – непереможний, а з іншого боку, є таким, що здатний захистити свою державу". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: