fbpx

Голова Донецької ОДА подякував івано-франківським колегам за теплий різдвяний прийом донецьких дітей

Суспільство 11:39, 21.01, 2015

Голова Донецької облдержадміністрації направив лист подяки голові Івано-Франківської облдержадміністрації.

Звертаючись до Олега Гончарука, Олександр Кіхтенко зазначив, що жителі Прикарпаття оточили дітей Донеччини батьківським піклуванням, подарували тепло сімейного затишку, ознайомили з народними традиціями, передає КУРС з посиланням на прес-службу Донецької ОДА.

"Наші учні знайшли на вашій землі справжніх друзів. Їм подаровано незабутні враження, зустрічі, гарний настрій, радість буття, надії на краще майбутнє", – йдеться у зверненні до губернатора Івано-Франківщини.

Олександр Кіхтенко висловив сподівання, що найближчим часом складна ситуація в Україні стабілізується й Донеччина матиме можливість запросити на гостини дітей з Прикарпаття.

Голова Донецької облдержадміністрації також надіслав листи подяки головам Коломийської, Косівської та Надвірнянської райдержадміністрацій, а також Яремчанському міському голові, які забезпечили відпочинок дітей на своїх територіях.

Нагадаємо, з 2 по 11 січня за сприяння Донецької облдержадміністрації та групи народних депутатів України майже 400 дітей з прифронтового регіону провели різдвяні канікули на Івано-Франківщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: