fbpx

Голова Івано-Франківської ОДА назвав розмови про своє звільнення плітками

Суспільство 14:48, 31.10, 2014

"Приймає рішення про призначення на посаду голови облдержадміністрації виключно Президент", − підкреслив у коментарі представникам засобів масової інформації Олег Гончарук.

"Наскільки мені відомо, жодних розмов про зміну голови облдержадміністрації, призначення на цю посаду кандидатури Анатолія Матвієнка чи моє переведення на роботу в Київ, про що активно повідомляли у мас-медіа, наразі не велося. Плітки про це є скоріше виявом політичних маніпуляцій та прагненням штучно розхитати ситуацію на тлі можливих кадрових ротацій".

Відповідаючи на запитання, голова облдержадміністрації зазначав: наразі основні завдання, над якими працюватиме обласна влада, стосуватимуться формування бюджету на наступний рік, вирішення соціально-економічних питань, повідомляє КУРС з посиланням на ІФ ОДА.

"Серйозно розглядаємо бюджетні питання, адже бюджет формуватиметься, в тому числі, з урахуванням очікуваного проведення децентралізації, − зазначив Олег Гончарук. − Переформатовуємо всі свої зусилля для того, щоб 2015 рік пройти рівно, без ексцесів і потрясінь. Працюю над тим, щоб створити дієву команду".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: