fbpx

Голова Івано-Франківської ОДА зустрівся з головою представництва ЮНІСЕФ в Україні

Суспільство 15:50, 04.12, 2014

На Івано-Франківщині в рамках реалізації проекту "Комунікації у сфері репродуктивного здоров'я, здоров'я матері та дитини" з офіційним візитом перебуває делегація представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Швейцарського бюро співробітництва.

З представниками делегації зустрівся голова облдержадміністрації Олег Гончарук, повідомляє КУРС з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

"У цей складний час, в якому зараз перебуває наша держава, особливо приємно, що нам допомагають європейські партнери, і не лише на словах, а й, справді, на ділі, − зазначив очільник області, висловлюючи вдячність делегації за дієву співпрацю. − Ваші починання можуть стати гарним прикладом для інших міжнародних організацій, а ми своєю чергою зацікавлені у подальшій спільній діяльності, яка сприятиме зміцненню здоров'я майбутніх поколінь".

Голова Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Джованна Барберіс, розповідаючи про результати впровадження проекту "Комунікації у сфері репродуктивного здоров’я, здоров’я матері та дитини", наголосила: завдяки інформаційно-освітній роботі з населенням на Прикарпатті вдалося зменшити показники дитячої та материнської смертності, покращити обізнаність батьків з питань репродуктивного здоров’я та здоров’я матері і дитини, підвищити рівень довіри до проведення імунізації та вакцинації.

"Ваш регіон є для нас взірцевим, − зауважила Джованна Барберіс. − Гарні результати обумовлені тією синергією, якої нам вдалося досягти в рамках цього проекту, коли, з однієї сторони, покращувалося надання медичних послуг, з іншої – зростав рівень поінформованості, обізнаності сімейних пар і батьків".

У ході зустрічі відзначалася фаховість проведення навчальних тренінгів та семінарів за проектом, сприяння області у функціонуванні симуляційного центру та забезпеченні медичним обладнанням. Як зазначалося, впродовж перебування на Прикарпатті представники делегації ознайомляться з роботою окремих лікувальних закладів області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: