fbpx

Гончарук пообіцяв учасникам АТО, що звільнить чиновників, які їх ігнорують. ВІДЕО

Суспільство 07:50, 26.02, 2016

Цього тижня відбулося закрите засідання голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука, заступників голови та очільників департаментів з членами громадської спілки “Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО”.

Про закрите засідання Станіславському ТБ розповів співголова Асоціації учасників АТО, голова Спілки добровольців АТО Прикарпаття Василь Андріїв. 

Він відзначив, що проект рішення про визнання добровольців знову розглянуть на сесії Івано-Франківської облради, але вже зі змінами та поправками. Депутатам запропогують визнати бійців-добровольців учасниками АТО і видати їм відповідні посвідчення. Щоправда, у посвідченні замінили статус – замість "учасник бойових дій" буде "боєць-доброволець АТО". Оскільки присвоєння УБД не є компетенцією місцевих рад, а лише відповідних військових та правоохоронних відомств, залучених до АТО. 

Закритому засіданню передував ультиматум, який висунув до обласної влади від імені добровольців-учасників АТО та членів Асоціації Василь Андріїв. Він дав тиждень часу голові ОДА Гончаруку, щоби той залагодив питання із виконанням рішення сесії облради про визнання добровольців на місцевому рівні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: