fbpx

Голова правління Укрнафти хоче поглиблювати співпрацю з ІФНТУНГ. ФОТО

Економіка 16:06, 11.10, 2017

З робочим візитом Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідав Голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінз.

Марк Роллінз поспілкувався з п’ятьма стипендіатами ПАТ "Укрнафта", які нещодавно пройшли конкурсний відбір, поцікавився їхніми планами на майбутнє, ділився досвідом роботи компанії, спрямованим на підвищення видобутку нафти і газу в Україні.

В ході зустрічі відбулось обговорення основних напрямів подальшої співпраці між університетом та компанією.

Після зустрічі з ректором Марк Роллінз прочитав студентам лекцію на тему "Яких працівників шукають нафтогазові компанії?"

Він звернув увагу студентів на основні вимоги, які ставлять компанії до випускників університетів: "Технічні знання, отримані студентами, – це ще не все, молодий спеціаліст повинен бути активним, мати свої особисті погляди, не боятись помилятись, але не повторювати помилки, вести за собою інших, генерувати ідеї та втілювати їх в життя".

Цими вимогами сьогодні керуються у підборі кадрів в ПАТ "Укрнафта": проходить реформування підрозділів із залученням молодих активних працівників, заміна працівників, які тривалий час уже пропрацювали на одному робочому місці. В кінці лекції студенти активно ставили питання.

"Візит голови правління Укрнафти став новою сторінкою в історії університету, кроком до активної співпраці між університетом та однією з найбільших в Україні нафтогазовидобувних компаній. Голова правління Марк Роллінз підкреслив, що покладає великї надії на співпрацю між ІФНТУНГ та Укрнафтою",  інформує прес-служба університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: