fbpx

Голові обласної організації ТСО України Петру Никитюку висловили недовіру, він погрожує йти до суду. ВІДЕО

Суспільство 18:41, 22.03, 2017

Нещодавно відбулася позачергова конференція Івано-Франківської обласної організації Товариства сприяння оборони (ТСО) України, де розглядалося питання про недовіру голові обласної організації Петру Никитюку.

Його виніс на розгляд директор Калуської автошколи ТСО України Зіновій Кузь, пише "Репортер".

"Те, що робить Никитюк, не піддається ніякій логіці, – сказав Зіновій Кузь. – 15 лютого він написав заяву на звільнення за власним бажанням. П’ятий пленум комітету обласної організації задовольнив її, а сьогодні він подає заяву про відкликання своєї заяви. Ми не можемо кожен день міняти рішення в угоду однієї людини, яка фактично втратила довіру серед людей як керівник".

За його словами, бездіяльність Никитюка призвела до того, що фактично цілий рік обласна організація була паралізована, жодної допомоги при проходженні акредитації навчальні заклади не отримали.

"Петро Никитюк зневажливо ставиться до своїх підлеглих та приймає одноосібні рішення, – додав Петро Ткач, член комітету обласної організації ТСО. – Це, в першу чергу, вина бюро комітету, яке, не вникаючи у суть питань, дозволяло йому приймати рішення щодо будівництва, щодо відчуження землі. З себе теж не знімаю вини, як члена бюро, за беззубість та слабохарактерність".

Натомість Петро Никитюк назвав постанови пленумів заколотом та обізвав усіх присутніх гекачепістами.

"В разі, якщо ви відмовляєтеся розглядати мої заяви, я буду захищатися в суді, – заявив Никитюк. – Якщо суд визнає, що я не правий, я виконаю рішення суду, а доти буду виконувати обов’язки голови обласної організації ТСО України".

Після емоційного обговорення делегати конференції винесли питання на голосування. 28 людей проголосували за відставку Никитюка. Двоє утримались. Проти ніхто не проголосував.

Нагадаємо, ТСОУ є замовником скандальної забудови біля озера, яка проводиться з грубими порушеннями. Заступник міського голови Олексій Кайда закликав франківців не купувати квартири в незаконних будинках і пообіцяв, що влада зробить усе можливе, аби ці будівлі не були здані в експлуатацію. З журналістами Голова Івано-Франківської ОО ТСО України полковник Петро Никитюк спілкуватися спершу категорично відмовлявся – навіть поскаржився у поліцію, що журналістка КУСРу йому погрожує і тероризує. Никитюк відмовився показати дозвільні документи депутатам міської ради, представникам мерії, архбудінспекції і громадським активістам.

21 січня 2016 року архбудінспекція видала припис про накладення штрафу і зупинку будівельних робіт на Мазепи, 144, які веде ТОВ "Прикарпаття і К" на замовлення ТСОУ. Однак, 23 березня 2016 року адмінсуд скасував припис ДАБІ про зупинку скандального будівництва на території ТСОУ біля міського озера.

 Сам Никитюк завдяки незаконному будівництву біля озера пересів на BMW Х5.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: