fbpx

Керівника Надвірнянського лісгоспу затримали на хабарі. ФОТО

Суспільство 14:21, 17.01, 2018

Прокуратура спільно зі співробітниками СБУ та ГУНП України спіймали на гарячому директора одного із державних підприємств лісового господарства в Івано-Франківській області.

Івано-Франківською місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою") Кримінального кодексу України, за фактом вимагання директором одного із державних підприємств лісового господарства області неправомірної вигоди в підприємця за отримання лісопродукції, повідомляють в обласній прокуратурі.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що представник підприємця звернувся до директора підприємства з метою отримання необробленої деревини, право на придбання якої виграв на аукціоні, за що зловмисник вимагав неправомірну вигоду в сумі 14,5 тис. грн.
16 січня 2018 року, під час отримання чергового траншу неправомірної вигоди, вказана особа була затримана в порядку статті 208 КПК України.
Цього ж дня Івано-Франківська місцева прокуратура спільно з працівниками відділу БКОЗ  Управління СБ України в Івано-Франківській області та слідчим відділом Івано-Франківського ВП ГУНП в області відповідно до ухвал Івано-Франківського міського суду провели обшуки за місцем роботи та проживання затриманого, під час яких вилучили гроші, документацію про отримання деревини, чорнові записи та інше.
 
На цей час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
З власних джерел КУРСу стало відомо, що затриманий Іван Васильович Кузюк, т.в.о. директора ДП "Надвірнянський лісгосп", який раніше працював головним інженером.
Читайте КУРС у Telegram – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: