fbpx

Головну ялинку Калуша прикрасили екологічно чистими іграшками: дзвіночками, ангелами та зірками. ФОТО

Суспільство 15:43, 18.12, 2016

Протягом тижня калушани виготовили з фанери 200 іграшок в біло-золотих тонах, якими комунальники прикрасили головну ялинку міста на площі Героїв.

Іграшки виготовила Таїсія Білоус, якій допомогла Наталія Балита та студенти Калуського коледжу культури та мистецтв, інформують "Вікна".

За тиждень вдалося виготовити 200 ялинкових прикрас. Частина покрита золотом, частина – флуоресцентним порошком.

"Вирішили робити в консервативних біло-золотих тонах, що, в свою чергу, витримані в стилі та в одночас перекликаються з класикою жанру, – розповів автор ідеї створення таких іграшок, директор музейно-виставкового центру Артур Єфремов. – Постарались усі, і "Міськсвітло" з новими гірляндами. Словом, гуртом можна зробити багато – було би бажання".

"Тиждень улюбленої праці з креативними ялинковими прикрасами – і ось уже милують око ангелики, дзвіночки, зірочки та сніжинки. Вирізані вони за допомогою лазера з екологічно чистої фанери першого сорту, покриті латексною фарбою та полаковані. На поверхні є флуоресцентне напилення, яке відбиває світло. За співпрацю хочу подякувати Ірині Горошко, Тетяні Рудій, Наталій Балиті, Артурові Ефремову та Іванні Гринів", – зазначила автор нових прикрас Таїсія Білоус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: