fbpx

Гончарук хоче зробити Івано-Франківщину привабливішою для іноземних інвесторів

Політика 20:39, 27.02, 2015

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук під час першого засідання координаційної ради з питань розвитку Івано-Франківської області "Єврокарпатська ініціатива", що відбулося 27 лютого в м. Києві, зазначив, що "Івано-Франківщина готова до відповідального діалогу, спрямованого на реалізацію інвестиційного потенціалу та взаємовигідного економічного зростання".

В рамках заходу учасникам представили презентацію інвестиційного потенціалу області "Івано-Франківська область: партнерство для успіху". Про це повідомили КУРСу в Івано-Франківській ОДА.

"Мета проекту – зробити нашу область ще більш відкритою і сприятливою для залучення інвестиційних ресурсів. Ми маємо чітку картину інвестиційного потенціалу Прикарпаття, є готовими до відповідального діалогу, спрямованого на розвиток ділової активності та взаємовигідного зростання", – зауважив Олег Гончарук.

Як відзначив очільник області, Івано-Франківщина прагне стати зрозумілим та доступним партнером для європейських інвесторів.

"На території області спільно з європейськими партнерами уже реалізується більше 30 важливих проектів. За підсумками рейтингу інвестиційної привабливості регіонів у минулому році Івано-Франківщина посіла друге місце серед 27 областей України. Але ми ставимо амбітну ціль – бути лідерами не тільки за потенціалом, а й за практичною реалізацією інвестиційних проектів", – наголосив голова облдержадміністрації.

За словами Олега Гончарука, перспективними сферами інвестування на Прикарпатті є туризм і рекреація, деревообробна і аграрна галузі, транспортна інфраструктура, розвиток енергозберігаючих технологій і альтернативних видів енергії.

"В нас є надзвичайно велике бажання працювати. У вас – значні інвестиційні можливості. Їх об’єднання дасть можливість вже в короткій перспективі спільно досягти взаємовигідного результату!" – резюмував Олег Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: