fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Гончарук обіцяє зберегти ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів"

Гончарук обіцяє зберегти ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів"

09:10, 05.01, 2017

Відбулася зустріч голови облдержадміністрації Олега Гончарука із заступником директора ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" Галиною Моріс і головою Івано-Франківської обласної ради профспілок працівників харчової і переробної промисловості Надією Бурлакою.

Участь у розмові також взяли перший заступник голови ОДА Марія Савка, в. о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин та начальник юридичного відділу ОДА Тарас Боринський, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Метою дискусії стало обговорення ситуації на підприємстві, пов’язаної зі значним звільненням працівників керівництвом ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" та ігноруванням ініціатив облдержадміністрації щодо налагодження співпраці. 

"Стан справ на підприємстві є вкрай незадовільним,  зазначив Олег Гончарук. – Свідченням цьому є звернення трудового колективу щодо масових звільнень з роботи та цілковите ігнорування керівництвом підприємства будь-яких намірів щодо співробітництва. ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" – одне з найбільших підприємств області, яке забезпечує зберігання стратегічного запасу зерна області та його переробку. Тому завданням обласної влади є гарантування стабільної роботи підприємства та збереження штату фахівців харчової галузі".

Олег Гончарук зауважив, що у зв’язку із цією ситуацією обласна державна адміністрація направить звернення до центральних органів виконавчої влади щодо кадрових змін у ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: