fbpx

Гончарук проінспектував будівництво школи у Крилосі. ФОТО

Суспільство 08:15, 17.01, 2017

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів виїзну нараду щодо будівництва загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у с. Крилос Галицького району.

Під час спілкування з керівниками району та профільних структурних підрозділів облдержадміністрації очільник Прикарпаття наголосив на важливості здачі об’єкта в експлуатацію у поточному році, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

"Ми знаємо, в яких жахливих умовах навчаються учні Крилоської школи сьогодні. Ми повинні докласти усіх зусиль, сконцентрувати потрібні кошти, щоб уже в 2017 році перша черга будівництва була завершена і школа відкрила свої двері для учнів", – наголосив Олег Гончарук.

За словами директора департаменту освіти, науки і молодіжної політики облдержадміністрації Віктора Кімаковича, проект передбачає функціонування блоку початкових класів, класних кімнат і предметних кабінетів.

Окрім того, заплановано обладнання лабораторії природничих наук, навчально-виробничих майстерень, фізкультурно-спортивних приміщень, бібліотеки, актової зали з допоміжними приміщеннями, харчоблоку, медпункту та приміщення для археологічної експедиції. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: