fbpx

Гончарук наполягає, що придбав Lexus за 45 тисяч гривень

Політика 15:40, 19.04, 2017

Також з'ясувалося, що голова Івано-Франківської ОДА збрехав два роки тому, нібито передав бізнес людям, які не мають стосунку до його сім`ї.

Вперше за три роки перебування на посаді голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук відкрито поспілкувався з журналістами. "Готовий відповідати на питання в будь-якій площині", – запевнив Олег Гончарук, спізнившись на свою першу за рік публічну зустріч з пресою. 

Журналістів, зокрема, цікавили деякі дані з декларації Гончарука. Здивувала вартість автомобіля дружини, що його придбання Олег Гончарук задекларував за 2016 рік: якщо вірити декларації, Lexus RX-350 2014-го року обійшовся Гончарукам у 45 тис. грн. 

"На момент покупки стан автомобіля відповівідав тій ціні, яка вказана в декларації", – запевняв голова ОДА.

За його словами, в ремонт авто вклали значно більшу суму, але скільки саме коштувало відновити машину, Гончарук сказати не зміг – "це до дружини". 

Що стосується бізнесу, який Олег Гончарук обіцяв продати після призначення на посаду, то голова ОДА заявив, що відколи очолив обласну адміністрацію, бізнесом не займається, останній раз на підприємстві був півтора року тому – "на екскурсії". 
 
Нагадаємо, Олег Гончарук до призначення на посаду голови ОДА був генеральним директором ТзОВ "Лігос", яке виготовляє хлібобулочні вироби. Два роки тому він заявляв, що передав свій бізнес людям, які не мають стосунку до його сім’ї. Насправді бізнес зараз зареєстрований на батька і доньку голови ОДА. Тепер Гончарук повідомив, що "на той момент з батьком не проживав, а донька до бізнесу не мала стосунку".
"Під членами сім'ї підрозумівав тих членів, які вказані в декларації", – намагався пояснити він журналістам.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: