fbpx

Гончарук запевнив, що розбереться з представником Офісу реформ, яка обізвала людей "бидлом"

Політика 13:22, 23.12, 2016

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук запевнив, якщо факт приниження громади села Прокурава представником Офісу реформ буде доведений, він прийме необхідне рішення.

Це питання на сесії обласної ради порушив депутат від партії "ВОЛЯ" Олег Атаманюк, який минулої сесії став на захист громади.

Депутат обласної ради від партії "ВОЛЯ" Олег Атаманюк нагадав Гончаруку, що той дав на минулій сесії доручення вивчити питання, що стосується експерта офісу реформ Марії Баран. Вона після зустрічі з громадою в селі Прокураві Косівського району обізвала людей "бидлом", бо вони не знали, що в них відбуватимуться вибори до Космацької ОТГ.

"Я давав доручення розібратись у ситуації. На жаль, розібратись важко, пані Марія прийшла до мене, сказала, що буде подавати в суд за наклеп, бо вона такого не казала. Інші свідки сказали, що приниження було і людей справді образили,  відповів Гончарук. – Розберімося разом з юристами та правоохоронцями, нехай подають відповідні заяви. Якщо буде доведено, що таке було, я прийму відповідне рішення".

Нагадаємо, представники громади села Прокурава, що на Косівщині, підтвердили, що Марія Баран обізвала їх "бидлом" і "паразитами", до того ж вони звертались до Руслана Панасюка, щоби вона вибачилась, однак ні Панасюк, ні Баран не відреагували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: