fbpx

Гончарук запрошує громадськість до обговорення плану перспективного розвитку Прикарпаття

Економіка 20:35, 04.03, 2019

Інноваційний потенціал регіону, конкурентні переваги та стратегічне бачення розвитку Прикарпаття, результати запроваджених реформ децентралізації, освіти, охорони здоров’я стануть в основі формування перспективного плану розвитку області на період 2019-2021 років.

На цьому сьогодні наголосив голова облдержадміністрації Олег Гончарук під час зустрічі із представниками засобів масової інформації, повідомляє прес-служба ІФ ОДА.

Очільник Прикарпаття, зокрема, зазначив, що будь-які трасформації, спрямовані на розвиток регіону, повинні відбуватися впорядковано і сплановано. З цією метою в області розпочато обговорення плану ключових напрямків поступу Івано-Франківщини на найближчі три роки.

"Щоб досягти позитивних змін в економічній, культурній та соціальній сферах Прикарпаття, ми враховуватимемо географічне розташування районів області, наявний природний і трудовий потенціали та результати уже впроваджених реформ, – резюмував Олег Гончарук. – Також обласна державна адміністрація ініціює обговорення цього плану за участю громадськості Прикарпаття. Позаяк переконані, що завдяки пропозиціям і думкам жителів області ми спільно зможемо визначити ті проблемні питання, вирішення яких допоможуть змінити обличчя краю. Думка громадськості у формуванні перспективного плану розвитку є надзвичайно важливою".

За словами Олега Гончарука, задля привернення уваги представників громадськості до участі у створенні перспективного плану розроблено інформаційні буклети і карти з нанесенням окремих інфраструктурних проектів, які розповсюджуватимуться на території краю. У разі зацікавленості громадські об’єднання запрошено інформувати секретаріат Ради регіонального розвитку Івано-Франківської області.

Участь у процесі обговорення також можлива у формі розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів про плани розвитку серед членів своїх організацій, активістів, мешканців міст і селищ (на безоплатній основі).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: