fbpx

Горе-активіст "Хімік" захищав п'яного водія від патрульних. ВІДЕО

Суспільство 21:02, 19.06, 2017

Вчора працівники патрульної поліції Івано-Франківська за порушення ПДР зупинили "Skoda Octavia". Водій, який не мав ні посвідчення водія, ні "страхівки", відмовився пройти освідчення на алкоголь, а агресивні пасажири вчинили конфлікт з патрульними. На підтримку водію і пасажирам приїхав відомий у франківську "активіст" Михайло Бойчук, більше відомий як "Хімік".

Відео конфлікту агресивних пасажирів, яких підтримав Михайло Бойчук "Хімік", з патрульними у мережі Фейсбук опублікував начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець.

"Мали вчора дискусію з громадянами України. Все почалось з того, що на Мазепи патрульні зупинили Skoda Octavia за порушення ПДР.

Нетверезий водій не пред'явив ні посвідчення водія, ні страхівки. Від освідування він відмовився.

На патрульних чекав "сюрприз" – в машині була група підтримки: дружина водія, його син з невісткою, та ще й діти. Згодом прибув ще один "друг сім'ї"  він хотів доказів, ви його упізнаєте. Відомий "громадський активіст", який, вірю, усіма силами хоче оптимізувати роботу патрульної поліції",  написав Міхалець.

На прохання бути тихіше Михайло Бойчук відмовився заспокоїтися і кричав, що "приїхав до колєги, якого безпідставно зупинили".

Поки водія патрульні забрали до міського відділу для складання адмінматеріалів, родина не здавалась. З'ясувалось, що власником авто є син, який сидів на пасажирському сидінні.

На нього склали протокол за ст. 130 КУпаП  за передачу керування нетверезому батькові. І протокол за ст. 185 КУпаП  за злісну непокору. На водія склали протоколи за відмову від проходження огляду, злісну непокору та винесли постанову за керування без документів. 

"Мораль проста: навчіться відповідати за свої вчинки самостійно  патрульні просто роблять свою роботу. Ніхто вам не допоможе, якщо ви порушили закон",  звернувся керівник патрульних до іванофранківців.

Нагадаємо, "Хімік" вже не вперше намагається "відмазати" нетверезих водіїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: