fbpx

Готовий пожертвувати собою: Саакашвілі озвучив подальший план дій

Політика 18:57, 17.12, 2017

Створення штабу громадського контролю в Жовтневому палаці, пікети від Верховною Радою та зустріч з Порошенком і Парубієм. Про такі плани учасників Маршу за імпічмент заявив лідер партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Михайло Саакашвілі на народному віче на Майдані Незалежності.

Саакашвілі назвав єдину можливу умову переговорів з Петром Порошенком.

"Я хочу зустрітись з Порошенком в присутності ЗМІ і людей і говорити про те, як вони будуть повертати награбоване, як будуть викривати свої корупційні схеми, як залишать людей в спокої і підуть геть. Ніяких інших переговорів бути не може. Зараз ми йдемо в Жовтневий палац, там буде штаб. Ми будемо проводити пікети під ВРУ, будем вимагати ухвалити закон про імпічмент, про антикорупційний суд, новий закон про вибори. Ми готові діяти кожного дня. Ми готові зробити мирний наступ на олігархат", – запевнив Саакашвілі.

Він подякував усім учасникам Маршу за імпічмент та закликав не здаватись і продовжувати тиснути на владу.

"Мої рідні співвітчизники, дякую всім за те, що я тут стою перед вами. Я чув ваші голоси, коли сидів в камері, мене хотіли ізолювати від вас. З вулиці я чув голос свободи. І зараз голос цей чує вся Україна, і цей голос заглушить брехню і підлість цих бариг. За ці місяці ми показали, що українці більше не будуть миритись і терпіти. Вони тримаються на нашій пасивності і байдужості, вони грають на патріотизмі. Ми будемо зносити їх будку, і у нас більше не буде собачої будки при владі", – завив Саакашвілі.

Лідер РНС акцентував, що в Україні правоохоронні органи не захищають людей, а виконують злочинні накази влади, і закликав їх не піддаватись шантажу.

"Всі маски зірвані, ми зрозуміли, що у нас нема Служби безпеки України, є служба бариг України, вони збирають компромати на опозицію, разом з ФСБ провели спецоперацію мого затримання. Ганьба виконавцям таких операцій! Це не означає, що немає порядних правоохоронців, суддів, я закликаю їх не піддаватись шантажу. Вчора нам не давав встановити сцену п’яний екс-начальник поліції Горлівки. Після цього вони сміють говорити, що ми агенти Кремля. У нас нема Нацгвардії, є група особистих гвардійців, охорони, які готові виконувати брудні накази", – заявив Саакашвілі.

"Я один нічого не вартий, я звичайна людина, а не месія, але з вами, героями, я відчуваю себе героєм, я готовий пожертвувати собою", – додав Саакашвілі.

                                                            На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: