fbpx

Гравець "Прикарпаття" вибачився перед суперником за свій прийом "в стилі карате"

Спорт 13:51, 09.10, 2018

Під час футбольного матчу 7 жовтня на стадіоні "Рух" гравець ФК "Прикарпаття" Микола Квасний на чужій половині чомусь в стилі карате влетів у гравця ФК "Суми" Петра Переверзу.

До речі, Микола Квасний раніше також грав в ФК "Суми". За свій вчинок він вибачився на своїй сторінці в інстаграмі.

"Хочу принести свої вибачення гравцеві ПФК "Суми" Переверзі Петру за свій поступок в його бік! Ми не чужі люди і не перший рік знаємо один одного, і це, що я зробив, ні в якому разі мене не виправдовує перед відповідальністю чи дією в його сторону! Так, футбол є футбол, но іменно такі дії не потрібні футболу і не красять мене в першу чергу, також дякую Богові, що все обійшлось без травм і великих наслідків! Знаючи себе, я сам в це не можу повірити, що на мене найшло на таку дію, так само і багато людей, знаючи мене, це не можуть зрозуміти і в чому взагалі справа! Тому ще раз хочу вибачитись", – написав Квасний.

У коментарях Петро Переверза відповів, що не тримає на суперника зла.

"У футболі буває все. Я на тебе зла не тримаю. Так, ми один одного знаємо давно, грали в одній команді і навіть жили разом. Зі мною все гаразд. Нікого не слухай, хто б що не говорив, все гаразд", – написав Петро Переверза.

Нагадаємо, ФК "Прикарпаття" та ФК "Суми" зіграли внічию.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: