fbpx

Гравці "Урагану" стали "вільними агентами"

Спорт 13:50, 05.06, 2014

Франківський «Ураган» припинив співпрацю з усіма гравцями та тренерами

Усі гравці залишають івано-франківський клуб як «вільні агенти». Відповідно також призупинено співпрацю з тренерським штабом основної команди на чолі з Сергієм Гупаленком. Після закінчення чемпіонату терміни дії контрактів гравців і тренерського штабу минули. Співпрацю з усіма футзалістами, у котрих завершились чинні угоди, НФК «Ураган» не продовжує. Водночас деяким гравцям вже ж буде зроблено пропозиції про продовження співпраці. Президент НФК «Ураган» Олександр Бубен зазначає:

«Ми розпочинаємо формування нового складу головної команди. Незабаром буде сформовано новий тренерський склад, який приступить до підбору гравців. Втім, більшість складатимуть молоді виконавці з нашої другої команди. Водночас нам хотілося б залишити й досвідчених гравців, якщо вони погодяться на запропоновані нові фінансові умови».

З власних джерел КУРС дізнався про те, що новим головним тренером «Урагану» стане Іван Скіцко, який останні два роки працював наставником «Урагану-2», що виступав у Першій лізі України. Більшість з його підопічних з наступного сезону захищатимуть кольори основного складу клубу. 

Як відомо, за підсумками сезону 2013-2014 рр. НФК «Ураган» виборов бронзові медалі чемпіонату України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: