fbpx

Громада на мільйон: Печеніжинська ОТГ створила весільний тур для молодят

Стиль життя 16:51, 23.02, 2018

У неділю, 25 лютого, о 10.05 на "1+1" покажуть новий випуск соціального бізнесово-розважального проекту "Громада на мільйон", в якому громаді-учасниці необхідно розробити тур вихідного дня, який зможе привабити туристів до їхнього регіону.

У новому випуску на Новопсковську, Бузьку, Княгининівську та Печеніжинську громади чекає нове завдання від інвесторів та ведучих Ірини Озимок і Дмитра Огньова. Громадам-учасницям необхідно розробити тур вихідного дня, який зможе привабити туристів до їхнього регіону.

Особливої складності завданню додає те, що оцінювати тур будуть представники громад-конкурентів власними грошима. Розмір винагороди організаторів розважальної програми залежить від того, наскільки тур сподобався туристам. Об’єднана громада, яка отримає найменше грошей, залишить проект. 

Печеніжинська ОТГ Івано-Франківської області вирішила вразити гостей яскравим весільним туром для молодят. Закохані, які візьмуть участь у турі, можуть одружитися за давніми гуцульськими традиціями, але спершу чоловіки мають пройти обряд посвяти в опришки, довівши свою мужність нареченій.

У випуску 25 лютого ще одна громада покине проект.

Нагадаємо, перша програма "Громада на мільйон" вийшла в ефір 28 січня. Змагання за мільйон громади розпочали з встановлення рекорду України. У Печеніжинській ОТГ встановили рекорд України з масового виконання аркана.

У другому випуску "Громади на мільйон" Печеніжинська ОТГ здійснила мрію дітей-сиріт.

У третьому випуску програми у Печеніжинській ОТГ добували екологічну сіль та продавали її на столичному ринку.

В останньому випуску програми фермер з Печеніжинської ОТГ виграв квиток до Австрії для отримання європейського досвіду.

За результатами сезону громада-переможець отримає 1 мільйон гривень інвестицій від фонду WHISEF.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: