fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Калушани просять Гончарука не допустити до громадських слухань кандидатів на посаду голови РДА прихильника "регіоналів"

Калушани просять Гончарука не допустити до громадських слухань кандидатів на посаду голови РДА прихильника "регіоналів"

Суспільство 17:30, 05.12, 2014

Громадська ініціатива «Народна Рада Майдану Калущини» оприлюднила Відкритого листа до голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука з приводу громадських слухань претендентів на голову Калуської РДА, які відбудуться у понеділок, 8 грудня.

Відкритий лист: 

Голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації 
Олегу Гончаруку

Громадської ініціативи “Народна Рада Майдану Калущини”

У зв’язку з Вашим розпорядженням про проведення громадських слухань щодо призначення на посади голів районних державних адміністрацій, зокрема в Калуському районі, заявляємо про недопустимість участі в слуханнях осіб, які причетні до минулого авторитарного режиму чи сприяли злочинній діяльності Партії Регіонів та КПУ.

Зокрема, доводимо до відома, що Шинкар Микола Григорович брав активну участь в організації та роботі виборчого штабу Партії Регіонів, публічно проводив агітацію за кандидата від Партії Регіонів Валерія Келестина під час виборів до Верховної Ради України 2012 року.

З моральної точки зору і перед пам’яттю Героїв Небесної сотні є неприпустимим навіть допускати до розгляду кандидатуру людини, яка неодноразово на своєму життєвому шляху зраджувала своїх партнерів заради власного кар’єрного росту, і з боку якої зрада інтересів Громади більш ніж передбачувана.

Звертаємо Вашу увагу на те, що робота Миколи Шинкаря на посаді керівника відділу внутрішньої політики Калуської міської ради в основному спрямована на дискредитацію досягнень Громади у Революції гідності та намагань Громади в боротьбі з корупцією. Його пропаганда направлена на оспівування як позитивних, так і мізерних доробків місцевої влади для створення завіси процвітанню злочинних схем, недопущення контролю і запобігання розслідування зловживань чиновників та вибраної касти людей.

Закликаємо Вас в жодному разі не розглядати кандидатуру приспішника “регіоналів” Миколи Шинкаря на будь-які посади в органах державної влади задля оновлення країни та недопущення реваншу старої кримінальної системи. Сподіваємося на Ваше розуміння. В іншому випадку залишаємо за собою право протидіяти всіма доступними засобами громадянської непокори.

За дорученням 
Модератор “Народної Ради Майдану” Євген ГІРНИК

За матеріалами: Вікон

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: