fbpx

Громадськість просить врятувати озеро біля школи №21 у Франківську

Суспільство 10:53, 29.07, 2016

Активісти звертаються до міської влади із проханням врятувати озерце, що знаходиться поблизу загальноосвітньої школи № 21 позаду СК "Олімп".

Активісти подали до міської влади звернення з приводу проведення громадських слухань та підписний лист мешканців. Процедуру подачі звернення дотримано згідно з вимогами відповідних статей Статуту територіальної громади м. Івано-Франківська.

1

У соцмережі створили спеціальну спільноту "Порятунок озера біля ЗШ№ 21".

"Друзі, треба констатувати, що в Івано-Франківську є значна проблема з станом водойм. Центральне міське озеро потребує належного очищення, в сумному стані знаходяться пасічнянські озера, – написав Василь Кедик.  Але в нашому місті є також озерця в окремих районах міста, які десятиліттями служили місцем відпочинку місцевих мешканців, ловлі риби та пікніків. Одне з них – це озеро біля 21 школи (позаду "Олімпу"). Колись тут ловили рибу, засмагали, грались діти. Наразі озеро нагадує смердючий відстійник, який в теплу пору року є ще й джерелом інфекцій. Підземні джерела, які живлять озеро, забиті. Єдине, на що спромоглись комунальники та представники "Водоканалу", на балансі якого зараз знаходиться озеро, реагуючи на звернення людей, – це періодично проводити механічну очистку водойми та косіння трави довкола. ЦЕ ВСЕ".

Саме тому група ініціативних мешканців самоорганізувалась для порятунку цього озерця. Першим кроком став збір підписів за проведення відповідних громадських слухань наприкінці серпня поточного року. 
Приєднуйтесь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: