fbpx

Громади Прикарпаття подали 42 проекти на конкурс ініціатив місцевих карпатських громад

Суспільство 07:14, 09.05, 2018

На початку травня завершився прийом проектних заявок на Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад, організований Асоціацією "Єврорегіон "Карпати-Україна" за підтримки Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької обласних рад.

Самоврядні органи карпатських областей, громадські та благодійні організації подали на конкурс 107 проектів. Найактивнішими стали громади Івано-Франківської області, які подали 42 проекти. З них 21 проект присвячений напрямку "Історико-культурна спадщина", 12 проектів стосуються розвитку інформаційних технологій, 8 проектів спрямовані на збереження природної спадщини, ще 1 проект передбачає розвиток транскордонного співробітництва, передає прес-служба обласної ради.

Разом з цим, на Конкурс подано 5 спільних проектів від партнерів із різних карпатських областей, в тому числі 3 проекти за участі партнерів з Прикарпаття.

Загальний бюджет всіх поданих проектів сягає близько 30 млн грн, з яких 22,6 млн грн – заявлена сума фінансування з обласних бюджетів, 7,4 млн грн – власний внесок.

Результати конкурсного відбору будуть оголошені у червні 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: