fbpx

Групи регіональних експертів розробляють план реалізації стратегії розвитку Прикарпаття

Суспільство 18:00, 03.12, 2014

З 1 по 4 грудня в області відбуваються засідання груп регіональних експертів щодо розробки Плану реалізації Стратегії розвитку регіону на період 2015-2017 років.

Зокрема, сьогодні роботи опрацьовувала експертна група, до складу якої увійшли найкращі фахівці з питань розвитку сільських територій, серед яких національний експерт з питань сільськогосподарського розвитку Роман Корінець, начальник Регіонального фонду підтримки підприємництва Євген Микитюк, заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин, а також представники інших областей (Чернівецька і Закарпатська), зацікавлених у втіленні подібних проектів у своїх регіонах, повідомляє КУРС з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

 

Основні критерії відбору проектів – врахування в них можливостей  розвитку регіону та людського потенціалу для реалізації Стратегії. Головним завданням стало дотримання стратегічних цілей, індикативної вартості проекту, місця реалізації, результату, якого планують досягти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: