fbpx

Грузія є прикладом успішних реформ, які можуть бути взірцем для Прикарпаття, – Гончарук

Політика 16:10, 06.05, 2017

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук зустрівся із Надзвичайним і Повноважним послом Грузії в Україні Міхаїлом Уклебою та заступником міністра культури Грузії Леваном Харатішвілі.

Олег Гончарук подякував дипломатам за участь у Міжнародному мистецькому фестивалі країн Карпатського регіону "Карпатский простір", який проходить в Івано-Франківську, та наголосив, що підтримка грузинської сторони завжди мала вагоме значення не лише для України, а й для регіону загалом.

"Щиро цінуємо позицію грузинського народу щодо збереження цілісності та суверенності Української держави у непростий для нас час. Вагомою для нас є також і допомога, яку ви надаєте українцям сьогодні,  наголосив Гончарук. – Разом з тим, нас об’єднує також  безальтернативний європейський вектор розвитку. Ті зміни, які вам вдалося реалізувати, зокрема щодо проведення ключових реформ, є взірцем для Прикарпаття".

Голова ОДА також окреслив основні напрямки співпраці, які могли би бути реалізовані в майбутньому, а саме у торговельно-економічній, гуманітарній та культурно-освітній сферах, та висловив сподівання, що сьогоднішня зустріч стане точкою відліку у налагодженні дружніх та стратегічно важливих двосторонніх відносин для реалізації різного роду проектів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: