fbpx

Гурт "Хамерман знищує віруси" зніме документальний фільм про скандал у Франківську та подальше розслідування

Стиль життя 09:19, 10.11, 2018

До річниці кримінальної справи, яку відкрили після виступу гурту «Хамерман Знищує Віруси на фестивалі Porto Franco 2018, гурт зняв документальний фільм.

Про це повідомив соліст гурту Альберт Цукренко у соцмережі facebook. Він зазначив, що кримінальне провадження нарешті закрите і зйомками документального фільму ХЗВ хоче “фіналізувати” івано-франківську історію.

“Закрили справу остаточно, вичерпавши всі процесуальні можливості”, – зазначив Цукренко. 

На початку 2019 року гурт “Хамерман знищує віруси” планує провести концерт, який знімуть для документального фільму.

“Гадаю, це має бути більш-менш камерний формат, можливо, під акомпанемент прекрасної піаністки Олександри Морозової. Костюмований (аякже!) концерт з зачитуванням фрагментів карної справи, матеріалів слідства та експертиз і демонстрацією на екрані доречних фото- та відеоматеріалів. Івент буде зніматися для док фільму”, – йдеться у повідомленні.

Для зйомок шукають відповідний кіноконцертний зал у Києві. Однак у коментарях пропонують завершити справу у Франківську, де вона й почалася.

Нагадаємо, в Івано-Франківську група “Хамерман Знищує Віруси” дала концерт у рамках фестивалю Porto Franko у Палаці Потоцьких 14 червня цього року. Захід був закритою подією із обмеженням по віку 21+. Музиканти вийшли на сцену, заледве прикривши статеві органи. Наступного дня в мережі спалахнув скандал, який підхопили керівники міста – міський голова Руслан Марцінків і секретар міської ради Оксана СавчукАртистів звинуватили у замаху на мораль і християнські цінності. Марцінків пообіцяв, що місце концерту освятять. Активіст Ростислав Гудзінський звернувся до поліції зі скаргою, за якою було порушене кримінальне провадження за ст. 296 ч. 2 ККУ (хуліганство). В ефірі ОТБ “Галичина” говорила про виступ “Хамерманів” “свободівка” Ірина Фаріон, яка буквально заявила: “Хочеш голий співати, придурок, збери родину і тряси перед нею, чим хочеш”.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: