fbpx

Гурт "Skyland" у Франківську презентував дебютний кліп

Культура 13:58, 01.12, 2016

Сьогодні в Івано-Франківську презентували дебютний кліп місцевого інді/ електро-поп проекту "Skyland".

Творчий проект реалізували власними силами, задіяли у зйомках близько 10 чоловік, серед яких знімальна група, стилісти, візажисти, пише Галицький кореспондент.

"Фінансували все з власної кишені. Як тільки могли, так і знімали, це, власне, і був один зі стартів: ми хочемо показати, що своїми силами можна зняти якісний продукт", – розповідає Роман Попадюк, власник студії звукозапису, продюсер проекту.

Також Роман зазначив, що своїм продуктом група хоче подати Івано-Франківську щось нове і на вищому рівні. Планують розвивати проект за кордоном, хоча в першу чергу він є українським.

Христина Кравець, вокалістка "Skyland", каже, що насамперед команда хоче донести нестандартне для України звучання пісні.

"Пісня “Пазли" була написана ще два роки тому і чекала цього часу. Хотіла її презентувати раніше, але не могла знайти вдалого моменту.  Я хотіла донести любов, що складається в пазли", – розповіла виконавиця.

Наступною піснею в альбомі стане композиція "Дихаю", яка спочатку була написана російською мовою, але потім автор переклала її українською.

Перший альбом групи "Skyland" буде саме "любовного" формату.

У доробку співачки вже є 7 пісень, у планах ще одна відеоробота. Однак презентація альбому буде наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: