fbpx

"Гуцулка з диким серцем" – фіналістка конкурсу "Міс українська Канада". ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 14:24, 11.03, 2018

Уродженка Косова, мешканка Торонто Уляна Библюк – серед фіналісток конкурсу "Міс українська Канада – 2018".

У Канаді Уляна Библюк живе 2,5 роки.

"Уляна, випускниця Київського політехнічного інституту, зачаровує своєю відкритістю і позитивом. Вона бакалавра з менеджменту, зараз працює в компанії, консультуючи іноземних студентів з питань освіти в Канаді.

Уляна – творча людина, закінчила музичну школу по класу фортепіано, 19 років займалася бальними танцями. У вільний час цікавиться психологією та захоплюється творчістю Ліни Костенко. Від участі в проекті вона з нетерпінням чекає цінного досвіду, нових знань і гарних друзів, а його організаторам та учасницям бажає творчого натхнення", – представляє косівчанку "Разом", українська медіа-група в Канаді. 

Ще Уляна Библюк захоплюється флористикою і розвиває свою справу:

"Я прийшла на конкурс, тому що хочу популяризувати українське. І розказати світові, що Україна – це культурний скарб. Гуцулка з диким серцем", – розповідає дівчина про мету участі в "Міс українська Канада".

Фінал конкурсу відбудеться 15 липня. Незабаром розпочнеться онлайн-голосування за кандидаток на сторінці конкурсу – Miss Ukrainian Canada.

"Я так вдячна за підтримку своєму рідному краю – Івано-Франківщині. Вони пишаються мною, а я горда їх представляти і буду максимально старатися! 

З теперішнього мого оточення мало хто знає, але в Івано-Франківській області у мене є два рідних міста: Косів – там, де я народилася і де увібрала іскорки моя гуцульська душа, і Долина – це там, де я виросла, вивчилася і жила більшу частину свого життя. 
Обидва ці міста я дуже люблю і переживаю за їхню долю", – зазначила Уляна у Фейсбук.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: