fbpx

Халаменда судиться за землю: тепер засідання ігнорують обидві сторони

Суспільство 14:43, 26.02, 2015

В Івано-Франківському апеляційному суді мало відбутись засідання щодо справи депутата Івано-Франківської міської ради від Партії регіонів Ігоря Халаменди.

Про це повідомляє Репортер

Більше відомий у місті під прізвиськом Бура, він судиться із ДП “Івано-Франківське лісове господарство” за землю площею понад 3 га, яку він орендував у селі Рибне на Тисмениччині та де збудував особняк. Однак до зали суду сьогодні не з’явились ні позивач – представники держлісгоспу та Тисменицької РДА, ні відповідач – Ігор Халаменда та представники Рибненської сільради. Прийшла лише представник прокурора Івано-Франківської області – Анна Порох.

У складі колегії на засіданні були судді судової палати з розгляду цивільних справ – Володимир Васильковський, Оксана Меленко та головуючий суддя – Андрій Малєєв.

Малєєв пояснив, що Ігор Халаменда вніс клопотання та не з’явився на засідання, бо його адвокат Рильський наразі перебуває на лікуванні. Сторона позивача проігнорувала засідання суду, не подавши клопотань.

Як повідомляв КУРС, Ігор Халаменда відсудив у ДП "Івано-Франківське лісове господарство" три гектари землі, на яких облаштував власне обійстя, у селі Рибне Тисменицького району. Прокуратура оскаржила це рішення в апеляційному суді.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: