fbpx

Прикарпатка Христина Юшкевич звільнена з посади голови держлісагентства

Політика 10:58, 24.05, 2017

Христину Юшкевич звільнили з посади голови Державного агентства лісових ресурсів України: не пройшла випробувальний термін.

У розпорядженні КУРСу є витяг з протоколу №35 засідання Кабінету міністрів України від 18 травня 2017 року, в кому йдеться про звільнення Христини Юшкевич

"Погодитися з пропозицією Мінагрополітики щодо звільнення Юшкевич Х. В. з посади голови державного агентства лісових ресурсів України як такої, що не пройшла випробування у зв'язку з встановленням невідповідності її займаній посаді, виявленій за результатами випробування. 

Прийняти розпорядження Кабінету міністрів України "Про звільнення Юшкевич Х. В. з посади голови Державного агентства лісових ресурсів України".

Секретаріату Кабінету міністрів поінформувати Юшкевич Х. В. про її звільнення з посади", – ідеться в документі.

Розпорядження про звільнення Христини Юшкевич, за інформацією КУРСу, було підписане прем'єр-міністром у понеділок, 22 травня, однак на урядовому порталі ще не опубліковане. 

Нагадаємо, уродженка села Ямниця, що поблизу Івано-Франківська, Христина Юшкевич з червня 2016 року тимчасово виконувала обов'язки голови держлісагентства, 26 квітня цього року була призначена головою агентства з випробувальним терміном 1 місяць.

Христина Юшкевич обіцяла реформи в лісовій галузі, зокрема відкриті і прозорі конкурси на керівні посади. Втім, конкурс на посаду голови управління лісового і мисливського господарства в Івано-Франківській області був скасований нацдержслужбою за численні порушення, його результати також оскаржуються в суді

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: