fbpx

Вилили 700 літрів алкоголю: "Муніципальна варта" відзвітувала за півроку роботи у Франківську. ВІДЕО

Суспільство 13:51, 25.07, 2018

Івано-Франківське КП "Муніципальна варта" відзвітувало за півроку роботи. До звіту "вартових" спонукало те, що їх вишпетили за незадовільну роботу на оперативній нараді у міського голови.

Рятували людей, тварин, попереджали випадки продажу фальсифікованого алкоголю, відслідковували крадіжки комунального майна та незаконний продаж пального.

Майже 700 літрів сурогату вилучили у вуличних торговців і вилили працівники "Муніципальної варти". За даними "вартових", фіскальна служба відкрила два провадження за незаконний продаж фальсифікованої горілки.

В результаті рейдів "вартових" незаконними заправками поліція порушила шість кримінальних проваджень за нелегальний продаж пального.

"Та робота, яку ми проводили по заправках і по пунктах прийому металобрухту, дає наслідки. Ми вже можемо відслідкувати крадіжки комунального майна. Так, минулого тижня вдалося попередити здачу на металобрухт елементів устаткування з залізниці. Епізод внесли в кримінальне провадження", – повідомив керівник "Муніципальної варти" Богдан Кухарук.

Від початку року "вартові" здійснили понад 150 рейдів місцями стихійної торгівлі, постійно спілкуються з безхатченками та ромами. Постійно виїздять на допомогу франківцям – минулого тижня, приміром, допомогли потерпілому від вибуху газового котла. "Надали першу допомогу та передали "швидкій", завдяки чому стан чоловіка, який отримав опіки, задовільний", – каже Кухарук.

Від початку року "Муніципальна варта" надала допомогу понад двом десятками тварин: птахам, собакам і котам, – йдеться в сюжеті 402 Каналу. Завдяки цьому, підкреслюють комунальники, економлять час і гроші рятувальники ДСНС, які раніше виїздили на такі виклики.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: