fbpx

ІФНТУНГ атестуватиме працівників ДП "Волиньстандартметрологія"

Суспільство 19:20, 12.03, 2019

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та Державне підприємство "Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" підписали Меморандум про співпрацю.

Проректор з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ Максим Карпаш та генеральний директор ДП "Волиньстандартметрологія" Богдан Шиба домовились, що будуть співпрацювати в напрямку навчально-методичної роботи та обміну досвідом для поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування у сфері забезпечення енергетичної ефективності будівель, а також оцінки відповідності продукції та послуг.

Серед основних завдань співпраці:

  • підготовка та атестація університетом представників підприємства з напрямку "Енергоаудитор або фахівець з обстеження інженерних систем", які мають провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем;
  • надання взаємної можливості проведення лекцій, семінарів та навчань з енергоаудиту та робіт із сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем за участю спеціалістів обох сторін;
  •  спільна організація наукових і науково-технічних конференцій, симпозіумів, семінарів та інших заходів у сфері забезпечення енергетичної ефективності будівель та оцінки відповідності продукції та послуг.

Генеральний директор ДП "Волиньстандартметрологія" Богдан Шиба пройшов в ІФНТУНГ навчання з професійної підготовки енергоаудиторів та отримав кваліфікаційні атестати з обстеження інженерних систем та проведення аудиту енергетичної ефективності будівель.

Раніше Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу підписав угоду про партнерство щодо створення комісій для атестації енергоаудиторів будівель з Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України. Згідно з документом, усі, хто мають намір пройти професійну атестацію, зможуть звертатися до університету.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: