fbpx

ІФНТУНГ розпочав співпрацю з "Goodvalley" – компанія подарувала університету контейнери для сортування сміття

Суспільство 20:15, 29.03, 2019

З метою розвитку джерел "зеленої" енергії, а також залучення до роботи молодих спеціалістів міжнародна компанія "Goodvalley" та Івано-Франківський університет нафти і газу уклали угоду про співпрацю. Сторони представляли: ректор університету Євстахій Крижанівський та директор з питань розвитку компанії та комунікацій Любов Богачевська.

"Надзвичайно приємно сьогодні приймати в стінах нашого університету поважних гостей – представників провідної міжнародної компанії "Goodvalley", співпраця з якою для нас дуже корисна й цінна. Компанія у своїй діяльності виконує надважливу місію – виробляє електричну й теплову енергію, використовуючи відходи виробництва в біогазових установках і тим самим – вирішує енергетичну проблему. А наш університет випускає висококваліфікованих фахівців саме в цій галузі, які можуть активно долучатись до роботи компанії, надавати консультації та роз’яснення в сфері новітніх технологій, способів захисту навколишнього середовища. Тому угода з "Goodvalley" стане добрим прикладом того, як науковці спільно з провідними фаховими компаніями практично вирішують екологічні проблеми людства",  зазначив ректор університету Євстахій Крижанівський.

За умовами угоди про співпрацю сторони об’єднують зусилля щодо вирішення проблем ефективного енергоспоживання, застосування нових енергозаощаджуючих технологій, захисту навколишнього середовища від впливу забруднюючих речовин, розвитку інноваційної діяльності, сприяння розробці й реалізації інноваційних проектів, інформує прес-служба ІФНТУНГ.

Установи спільно працюватимуть над розробкою інвестиційних програм для залучення прямих іноземних інвестицій. Також передбачається створення спільних груп науковців, технічних спеціалістів з питань впровадження нових проектів інноваційного розвитку з метою реалізації проектів у сфері ефективного використання енергетичних ресурсів. Відповідно до умов договору, студенти університету зможуть проходити практику на підприємстві, будуть мати можливість виконувати курсові та дипломні роботи на виробничій базі компанії тощо.

Також компанія "Goodvalley" подарувала університету сертифікат на придбання проектора та контейнери для сортування сміття.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: