fbpx

ІФНТУНГ співпрацюватиме з Опольською політехнікою

Суспільство 18:14, 14.04, 2017

Івано-Франківський національний технічний університет нафти й газу співпрацюватиме з Опольським політехнічним університетом (Польща) у галузі викладання і науково-дослідної роботи.

Це передбачено угодою, яку підписали ректори вишів – Євстахій Крижанівський та Марек Тукєндорф – під час Форуму ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Польщі, інформує прес-служба вузу.

Варто відзначити, що ІФНТУНГ уже має досвід роботи з польськими вишами, зокрема Краківською гірничо-металургійною академією ім. Станіслава Сташиця. Одним з головних напрямів співпраці є програма подвійних дипломів, яка вже охопила кількасот випускників.

Магістри останнього року навчання проходять двосеместровий курс, практику, підготовку магістерської роботи та її захист у Кракові, а згодом – в Івано-Франківську. У підсумку випускник отримує польський диплом про здобуття вищої освіти, який визнається в країнах ЄС.

Під час Форуму проректор з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ Олег Мандрик розповів присутнім про успіхи співпраці з Краківською академією. Також він запропонував, щоб магістри захищали роботи один раз, перед спільною україно-польською комісією двох ВНЗ. Таку можливість представники вишів мають розглянути найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: