fbpx

ІФНТУНГ здобув Гран-Прі на Міжнародній виставці "Освіта та кар’єра – 2017"

Суспільство 15:19, 10.04, 2017

6-8 квітня 2017 року Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу взяв участь у ХХХІ Міжнародній спеціалізованій виставці "Освіта та кар’єра – 2017", що відбулась у Національному центрі ділового та культурного співробітництва "Український дім" за підтримки та участі Міністерства науки і освіти України, Національної академії педагогічних наук України й за організації товариства "Знання" України.

З 2008 року Кабінет Міністрів України офіційно надав виставці статус міжнародної. Цьогоріч її програма передбачає презентацію вітчизняних і закордонних закладів освіти, міжнародних представництв та освітніх агенцій, вступної кампанії 2017 року в Україні та за кордоном; проведення семінарів та круглих столів з проблем міжнародного освітянського співробітництва, реалізації спільних освітніх та науково-технічних проектів тощо. Серед учасників виставки відбулися рейтинговий виставковий конкурс та конкурси з тематичних номінацій, передає прес-служба ІФНТУНГ.

Науковий і освітній доробок ІФНТУНГ у ході роботи виставки представляла делегація університету у складі ректора, академіка НАН України Крижанівського Є. І., проректора з науково-педагогічної роботи Мандрика О. М., директора Інституту нафтогазової інженерії Витязя О. Ю., директора Інституту геології та геофізики Омельченка В. Г., завідувача відділу міжнародних зв’язків Воронича А. Р. та завідувача кафедри нафтогазової геофізики, проф. Федоришина Д. Д.

З вітальним словом до учасників та гостей виставки звернувся президент Національної академії педагогічних наук Кремень В. Г. Привітали присутніх й посли європейських країн в Україні, зокрема – Ян Пєкло, Надзвичайний і Повноважний  посол Республіки Польща в Україні, Радек Матула, Надзвичайний і Повноважний посол Чеської Республіки в Україні. До слова запросили також ректора ІФНТУНГ Євстахія Крижанівського, який у словах привітання відзначив важливість виставки як особливої нагоди показати не лише досягнення вишів, але й обмінятись успішним досвідом. Університетський стенд з нагоди 50-річчя представив свої досягнення в освітній та науковій галузі, зокрема розвиток енергоефективних проектів і технологій. Експозицію ІФНТУНГ особисто відвідав президент НАПН Кремень В. Г.    

За підсумками конкурсу розробок навчальних закладів, що проводився оргкомітетом виставки, ІФНТУНГ удостоїли почесного звання "Лідер наукової та науково-технічної діяльності". Та справжнім тріумфом нашої делегації став здобутий Гран-Прі у номінації "Впровадження та розвиток енергоефективних проектів і технологій".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: