fbpx

Кухня в рожевій валізі: франківська компанія перемогла на конкурсі "Краща іграшка 2019". ФОТО

Суспільство 17:26, 27.03, 2019

Іграшка "Кухня з набором посуду ТехноК" перемогла в одному з найпрестижніших на іграшковому ринку конкурсів — "Краща іграшка 2019".

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці компанії

Яскрава кухня з набором посуду у стильній валізі покорила серця як журі, так і глядачів. Вона посіла призові місця одразу у двох номінаціях: перше місце у номінації "Краща іграшка для сюжетно-рольових ігор" та друге місце у номінації "Глядацька симпатія".

Конкурс проходив у рамках міжнародного форуму товарів для дітей "Baby Expo 2019". Вчора відбулося нагородження переможців.

1

Іграшка "Кухня з набором посуду ТехноК" доступна у яскравій валізі з якісного пластику. 

"Кухонний набір всередині валізи – це подвійна радість для дитини. На неї чекають не тільки цікаві ігри з кухнею, а й захопливий процес розпакування валізи та дослідження її вмісту: іграшкової кухні, тарілок, горняток, іншого кухонного приладдя.

 
Для додаткового комфорту малюків відкрита кришка валізи фіксується у кількох положеннях. Всередині валізи (на внутрішній стороні кришки) є цікава наклейка, що імітує кухонну полицю. 
 
Завдяки великим міцним колесам, зручній ручці, що регулюється, та надійним защіпкам дитина зможе вільно перевозити кухонний набір у валізі.
 
З іграшкою "Кухня з набором посуду ТехноК" малюки легко "приготують" свої кулінарні шедеври навіть під час мандрівок!– йдетсья в описі іграшки.

У 2016 році іграшка "Автомобіль для прогулянок ТехноК" 2015 року перемогла у VIII Національному конкурсі дитячої іграшки в номінації "Краща іграшка 2016".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: