fbpx

Інформація про замінування аеропорту у Франківську не підтвердилась, – поліція

Суспільство 14:01, 25.11, 2017

​Вчора, 24 листопада, близько 17 год. на лінію "102" надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС Івано-Франківськ про замінування аеропорту.

На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної, кінологічної служб та працівники УДСНС. Експерти-вибухотехніки негайно розпочали проведення перевірки на наявність у зазначеному місці вибухонебезпечних пристроїв, поліцейські евакуювали людей.
В результаті пошуків вибухових пристроїв чи речовин виявлено не було. Наразі проводяться заходи щодо встановлення особи, яка здійснила анонімне повідомлення, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, відповідно до ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Як писав КУРС, вчора поліція отримала повідомлення про вибухівку у п'яти аеропортах України

Нагадаємо, 10 листопада також надійшли повідомлення про замінування 10 українських аеропортів та одного розважального закладу, в тому числі аеропорту в Івано-Франківську.. Як з'ясувалося, реальної загрози вони не становили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: