fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Інформаційному агентству "Західна інформаційна корпорація" (ІА ZIK) – 10 років!

Інформаційному агентству "Західна інформаційна корпорація" (ІА ZIK) – 10 років!

18:39, 11.07, 2014

14 липня Інформаційній агенції ZIK виповнюється 10 років. За цей час вона виросла від рівня регіонального медіа до формату загальнонаціонального. Цьогоріч середня відвідуваність сайту ZIK сягнула 200-300 тисяч, а перегляд сторінок – одного мільйона.

14 липня Інформаційній агенції ZIK виповнюється 10 років. За цей час вона виросла від рівня регіонального медіа до формату загальнонаціонального. Цьогоріч середня відвідуваність сайту ZIK сягнула 200-300 тисяч, а перегляд сторінок – одного мільйона.

Перехід у формат загальнонаціонального агентства передбачає суттєве розширення мережі власкорів на всій території України. (Зараз вона охоплює увесь Західний регіон і Київ). До того ж нещодавно запрацювала у столиці нова телестудія ZIK-Київ. Постійно збільшується кількість щоденних STREAM-трансляцій на сайті – актуальні події з усієї країни в режимі прямої відео-трансляції за принципом – "вже і тут".

Завдяки активному та об'єктивному висвітлюванню Майданних подій Інформагенція ZIK потрапила до переліку "білих" ЗМІ активістів Майдану. 

"Успіх медіа будується передусім на довірі аудиторії – чи то читацької, чи то глядацької, – говорить генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов. – За 10 років ІА ZIK змінювалася разом з країною, разом з українцями. Але ніколи не відступала від принципів чесної, об’єктивної журналістики. Саме це і є першопричиною її популярності".­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: