fbpx

Інтерн та аспірант ІФНМУ пройшли стажування в Польщі та Австрії

Здоров'я 10:10, 01.10, 2018

Інтерн першого року Андрій Срібняк пройшов літнє двотижневе стажування за програмою навчання UAMED в Жешувському шпиталі, Польща.

Срібняк проходив стажування у відділенні ортопедії, де зробив вже не перші кроки в опануванні хірургічних навичок сучасного малоінвазивного остеосинтезу під рентгенконтролем, інформує прес-служба ІФНМУ.

Аспірант кафедри травматології і ортопедії Андрій Чужак 19-22 вересня взяв участь у тематичних курсах хірургічного лікування пошкоджень стопи (АО TRAUMA Course – Foot & Ankle Surgery), які проходили в Інституті анатомії міста Graz, Австрія.

Протягом чотирьох днів разом з ортопедами з різних куточків світу аспірант удосконалив знання та навички хірургічного лікування хворих з патологією стопи та гомілково-ступневого суглоба.

Провідні хірурги Європи ділились досвідом та допомагали в оволодінні сучасними методиками остеосинтезу кісток стопи та гомілково-ступневого суглоба, ендопротезування гомілково-ступневого суглоба, особливостями корегуючих остеотомій при різних типах деформацій стопи на трупному матеріалі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: