fbpx

Інвестиції в елітну комерційну нерухомість: поради експертів аналітичного центру "Благо"

Економіка 14:02, 21.08, 2018

Аналіз ринку нерухомості свідчить, що Івано-Франківськ є економічно привабливим як для життя, так і для комерційних інвестицій. Однак, щоб заснувати успішну справу, опиратися на загальні тенденції недостатньо.

Пропозицій комерційного сегменту багато, а вибрати вдалий об‘єкт буває непросто. Аналітичний центр будівельної компанії "Благо" дослідив, які об‘єкти найактуальніші та найприбутковіші на сьогодні в Івано-Франківську.

Щоб вибрати комерційно вигідний об'єкт, варто звернути увагу на такі фактори: локація з інтенсивним пішохідним рухом, стабільним грошовим потоком, якісним наповненням орендарів. Забудовники пропонують клієнтам елітну комерційну нерухомість, що має найвищі показники прибутковості, затребуваності та конкурентоспроможності.

Використовувати її можна в кількох напрямках:

  • для створення власної справи;
  • для розширення бізнесу;
  • для здачі в оренду;
  • для перепродажу.

Комерція з ремаркою "еліт" характеризується найвищими показниками якості, розташуванням у центральній частині міста. Бізнесмени обирають таку нерухомість тому, що вона відповідає тим самим вимогам і стилю ведення бізнесу, що й у них.

Яскравими представниками елітної нерухомості в Івано-Франківську є житлові комплекси Parus та Royal Hall, що розташовані в затишній центральній частині міста, створені з урахуванням найвищих стандартів якості та використанням новітніх технологій на кожному етапі будівництва.

Основним показником при виборі комерційного приміщення є термін окупності. Як правило, найбільш гнучкими є торговельні та офісні приміщення, термін окупності яких становить 7-9 років. Такі об'єкти зазвичай є актуальні та конкурентоспроможні, мають стабільний попит серед орендарів, а ціна на них має тенденцію до зростання.

Інвестиції в елітну комерційну нерухомість  мудре рішення для тих, хто прагне досконалості та найвищого результату.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: