fbpx

Історичний екшн "Захар Беркут", знятий у Карпатах, представили в Європі

Суспільство 15:57, 10.02, 2019

На Європейському кіноринку відкрилися офіційні продажі історичного екшна "Захар Беркут" виробництва Kinorob та Cinema Day за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

КУРС писав, що за повістю Франка у Карпатах знімали історичний екшн. 

Консультував знімальну групу онук Івана Франка.

Акторів масовки шукали в Івано-Франківську. 

Нагадаємо, роль українського національного героя з повісті Івана Франка виконує американець Роберт Патрік, відомий за роллю безжального робота-вбивці "Т-1000" у другій частині "Термінатора".

"Розпочався Berlinale – Berlin International Film Festival та кіноринок European Film Market – EFM. Історичний екшен Захар Беркут цього року – хедлайнер стенду FILM.UA Group на EFM, і на ринку буде вперше показано ексклюзивні матеріали фільму", – повідомили на сторінці стрічки в мережі.

У перший день роботи ринку компанія FILM.UA Group уклала договір з компанією Flins & Piniculas про передпродаж прав на показ стрічки на території Іспанії.

Як зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко: "Приємно, що українська стрічка привернула увагу закордонних кінопрофесіоналів у перший же день роботи кіноринку. Очікується, що у "Захара Беркута" буде дуже широка географія прокату, а Іспанія – це чудовий старт".

У широкий прокат в Україні "Захар Беркут" режисерів Ахтема Сеітаблаєва та Джона Вінна вийде 10 жовтня 2019 року.

Раніше повідомлялось, що до знімальної команди "Захара Беркутаприєдналися голівудські колеги. Продюсерами фільму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрій Карновський і Раджа Коллінз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: