fbpx

Іван Малкович, Алан Янг та Ярема Стецик на TEDxIvanoFrankivsk-2017 вражатимуть "силою розуму"

Суспільство 11:58, 21.06, 2017

В Івано-Франківську 30 вересня 2017 року відбудеться конференція TEDx. Цьогорічною темою стане "Power of Mind" ("Сила розуму").

В Івано-Франківську конференція пройде вже п’ятий рік поспіль. Організатори намагалися підібрати цікавий і яскравий для міста формат. Проектний менеджер конференції Михайло Джогола розповідає, що перед командою цього розу постав виклик і планують організувати конференцію на найвищому рівні.

"Ми хочемо показати всім гостям, які прийдуть, людей, які своїм розумом, ідеями і працею досягли значних успіхів. Своїми зусиллями вони показали великий результат. Вони десь закарбувалися в пам’яті і точно будуть згадані в історії", – зауважує Михайло Джогола.

Ліцензіатка проекту Христина Вінтонів зазначає, що перед учасниками виступить десяток спікерів.

"Ми намагалися запросити людей, які своєю ідеєю змінили світ навколо себе, які вплинули на певні події і людей",  каже Христина Вінтонів.

Свою участь вже підтвердили видавець і поет Іван Малкович, колишній голова та головний виконавчий директор провідної американської фірми "Powers Young & Company" Алан Янг, а також художник, музикант, дизайнер Ярема Стецик.

Наразі очікують відповіді від в.о. Міністра охорони здоров’я Уляни Супрун та президента Українського католицького університету Бориса Ґудзяка. З рештою спікерів наразі ведуться переговори.

Конференція пройде в кіноконцертному залі "Арена-центр". 

Координатор технічної частини Олег Регуш зазначив, що квитки на конференцію відсьогодні можна буде придбати онлайн через офіційний сайт або через сторінку у соцмережі facebook. Ціна стартує від 200 гривень і щомісяця зростатиме. Напередодні заходу їх можна буде придбати за 500 гривень. Квитки будуть лише в електронному вигляді, але їх можна буде роздрукувати. Організатори кажуть, що таким чином уникнуть фальсифікацій, оскільки минулого разу за одним квитком проходило по кілька людей. Минулого року на подію розкупили усі квитки, а їх було понад 400.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: