fbpx

Івано-франківський "Карітас" просить усіх небайдужих зібрати "Перші портфелики" малозабезпеченим дітям

Суспільство 17:33, 11.08, 2015

Благодійний фонд "Карітас Івано-Франківськ УГКЦ" звертається до усіх небайдужих з проханням підтримати добру традицію допомагати підготуватися до школи дітям-сиротам, інвалідам, з багатодітних та малозабезпечених сімей у рамках благодійної акції "Перший портфелик". Цю акцію Франківський Карітас проводить вже понад 10 років, щороку забезпечуючи усім необхідним для навчання у школі сотні дітей, чиї родини не можуть собі фінансово дозволити спорядити дитину до школи.

Цього року, окрім дітей з багатодітних сімей та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, допомоги та підтримки потребують більше 400 дітей, батьки яких перебувають в зоні АТО, та діти, які переселились з Донецької та Луганської областей.

"Подбаймо разом про дітей, батьки яких стоять на сторожі миру та спокою нашої держави, та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах!" – закликають в організації.

Благодійні пожертви приймаються у вигляді коштів, канцтоварів, які можна заносити за адресою: вул. Л. Українки, 1, м. Івано-Франківськ. Телефон для довідок (0342) 77-99-89.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: